Зустріч в Інституті історії АН УРСР з головою комісії при конгресі США по вивченню голоду на Україні в 30-ті роки Д. Мейсом - Кузнецов, В.І. (Український історичний журнал, 1990)
31 січня ц. р. на засіданні Вченої Інституту історії АН УРСР відбулася зустріч з проф. Д. Мейсом.