Нестор Махно: звивисті стежки політичного авантюриста (продовження) - Волковинський, В.М. (Український історичний журнал, 1990)
Йдеться про укладення Махном чергової угоди з Радянською владою у жовтні 1920 р. та участь його військ у розгромі Врангеля. Показано спроби М. В. Фрунзе ліквідувати махновщину наприкінці 1920 р. Рассказывается о заключении Махно очередного соглашения с Советской властью в октябре 1920 г. и участии его войск в разгроме Врангеля. Показаны попытки М. В. Фрунзе ликвидировать махновщину в конце 1920 г.