Особливості революційного процесу в Росії на початку XX ст. - Варгатюк, П.Л. (Український історичний журнал, 1990)
Висвітлюються деякі питання історії революційного процесу в Росії на початку XX ст., розкриваються основні риси та особливості цього процесу. Освещаются некоторые вопросы истории революционного процесса в России в начале XX ст., раскрываются основные черты и особенности этого процесса.