Европейские стандарты украинской экономики и пути их достижения - Гончар, Н.С.; Жохин, А.С.; Козырский, В.Г.; Махорт, А.Ф. (Проблемы управления и информатики, 2009)
Представлено нову методику порівняння ефективності різних економік на основі авторської теорії економічних трансформацій, а також її конкретну реалізацію на прикладі України та Німеччини. Результатом є кількісні пропозиції щодо зміни структури виробничих витрат галузей української економіки та системи оподаткування. Basing on author’s economic transformations theory, we give new technique to compare different economies’ efficiency and its realization in the case of Ukraine and Germany. As a result, we present quantitative propositions to change production costs and taxation system in Ukrainian economy.