Проектирование простейших нечетких регуляторов для систем автоматического управления - Гостев, В.И. (Проблемы управления и информатики, 2010)
На основі методу проектування нечітких регуляторів, описаного в [1], представлено елементи теорії та практичні схеми найпростіших нечітких регуляторів, які можуть застосовуватися в різних системах автоматичного керування. On the basis of a method of designing of fuzzy controllers, which is described in work [1], the elements of the theory and practical schemes of the elementary fuzzy controllers which can be used in different systems of automatic control are presented.