О методе параллельной проксимальной декомпозиции для решения задач выпуклой оптимизации - Семенов, В.В. (Проблемы управления и информатики, 2010)
Вивчено алгоритм паралельної проксимальної декомпозиції для розв’язання задачі опуклої мінімізації в гільбертовому просторі. Доведено теорему про слабку збіжність середніх за Чезаро елементів послідовності, породженої алгоритмом. Parallel proximal decomposition algorithm for solving convex minimization problem in Hilbert space is studied. Theorem about weak convergence of Cesaro means elements of sequence generated by algorithm is proved.