Операции над нечеткими числами с носителем мощности континуум для моделирования в комбинаторной оптимизации - Емец, О.А.; Парфенова, Т.А. (Проблемы управления и информатики, 2010)
Введено операції і відношення над нечіткими числами з носієм потужності континуум. Доведено, що ці операції і відношення мають певні необхідні властивості для моделювання об’єктів, систем, процесів та явищ. Показано застосування запровадженого апарату для моделювання та розв’язання комбінаторної транспортної задачі на перестановках в «нечіткій» постановці. Operations and ratio on fuzzy numbers with bearer of the cardinality of continuum are proposed. It is proved that the operations and ratio have some necessary properties for objects, systems, processes, and phenomena modeling. The use of the proposed apparatus for transport combinatorial task on permutations in «fuzzy» statement for modeling and solving is shown.