Сравнительный анализ методов распознавания воспалительных процессов при глиомах головного мозга - Гридина, Н.Я.; Гупал, А.М.; Тарасов, А.Л. (Проблемы управления и информатики, 2010)
Описано використання байєсівських процедур розпізнавання для ланцюгів Маркова та методу k-найближчих сусідів для показників ШЗЕ (швидкість зсідання еритроцитів) при гліомах головного мозку. Отримані результати показали, що вказані методи поступаються байєсiвським процедурам розпізнавання з незалежними ознаками. The use of Bayesian recognition procedures is described for the Markov chains and the method of k-nearest neighbours for the indexes of ESR (erytrocyte sedimentation rate) at brain gliomas. The obtained results showed that the indicated methods are inferior to Bayes recognition procedures with independent attribute