Моделирование и оптимизация функционирования современных финансово-промышленных структур - Бойко, Т.Н.; Гаращенко, Ф.Г. (Проблемы управления и информатики, 2010)
Наведено нові класи диференціальних рівнянь, що розвиваються. Окремим випадком таких рівнянь є системи з переключеннями. Показано їхній зв’язок з економічними задачами фінансово-промислових структур. Вивчено задачі структурно-параметричної оптимізації для систем, що розвиваються, шляхом зведення до рівняння Беллмана. New classes of developing differential equations are considered. Systems with switchings are special case of such equations. Dependence between them and economic tasks of financial-industrial structures is shown. Structural-parametric optimization problems for developing systems are studied by means of their reduction to Bellman equation.