Діяльність Національного заповідника "Глухів" у культурно-просвітницькій сфері під час російсько-української війни: нові виклики та шляхи їх подолання - Пінчук, Н.Ю. (Сіверщина в історії України, 2024)
У статті розглядаються особливості культурно-просвітницької діяльності Національного заповідника «Глухів» під час російсько-української війни. Автор аналізує нові виклики, які постали перед Заповідником з урахуванням нових умов, спричинених військовою агресією проти України, окреслює шляхи їх подолання за допомогою нових та традиційних форм і методів комунікації із свою аудиторією. The article deals with the peculiarities of the cultural and educational activities of the National Reserve «Hlukhiv» during the Russian-Ukrainian war. The author analyzes the new challenges faced by the Reserve in view of the new conditions caused by the military aggression against Ukraine, outlines the ways to overcome them with the help of new and traditional forms and methods of communication with its audience.