Спогади про співпрацю з Віктором Михайловичем Глушковим - Петров, В.В. (Проблеми керування та інформатики, 2023)
Кожен оцінює людину, подію або предмет зі своєї точки зору, яка зумовлена вихованням, освітою, особливостями його характеру тощо. Я зустрічав багато людей, які підтримували мене. Особливу подяку хочу висловити Віктору Михайловичу Глушкову, який міг вчасно розгледіти науковий потенціал молодих учених і всіляко допомагав у дослідженнях і практичній реалізації цікавих ідей, як це трапилось і зі мною.