До розв’язування одного класу звичайних нелінійних диференціальних рівнянь - Дронюк, І.; Назаркевич, М. (Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 2007)
Побудовано інструментарій для знаходження розв’язків системи звичайних диференціальних рівнянь зі степеневою нелінійністю. Для цього використано аперіодичні Ateb-функції. Параметри нелінійності є аргументами Ateb-функцій. Досліджено розв’язки системи рівнянь із різними параметрами нелінійності. A tool for investigation of the set of ordinary differential equations solutions with power non-linearity is proposed using aperiodic Ateb-functions. The parameters of non-linearity of the set of differential equations are the arguments of Ateb-functions. The solutions of differential equations with different degrees of non-linearity are studied. Построен инструментарий для исследования решений системы обыкновенных дифференциальных уравнений со степенной нелинейностью. Для этого использованы апериодические Ateb-функции. Параметры нелинейности системы дифференциальных уравнений являются аргументами Ateb-функций. Исследовано решения дифференциальных уравнений с разными параметрами нелинейности.