On one problem of search for mobile target - Chikri, G. (Проблеми керування та інформатики, 2023)
Today, control problems in conditions of conflict and uncertainty are particularly relevant. This article discusses the problem of searching for a moving target, where the searcher only knows the probability distribution of the target's initial state. Сьогодні задачі керування в умовах конфлікту та невизначеності є особливо актуальними. У цій статті розглядається задача пошуку рухомої цілі, коли шукачу відомий лише розподіл ймовірності початкового стану цілі.