Скубій І. Торгівля в Харькові в роки непу (1921-1929): економіка та повсякденність - Брайченко, О. (Місто: історія, культура, суспільство, 2017)
Рецензія на книгу: Скубій І. Торгівля в Харькові в роки непу (1921-1929): економіка та повсякденність / Відп. ред. В. В. Калініченко. - X.: Раритети України, 2017. - 308 с. - (Структури повсякденності).