Міське повсякдення в умовах військового часу - Соболєва, О. (Місто: історія, культура, суспільство, 2017)
Рецензія на монографію Оксани Овсіюк "Життя після окупації: побут киян 1943–1945 рр.”. Київ: "Дуліби”, 2017 р.