Адаптивні програмні рішення щодо автоматизованого виявлення, класифікації, захоплення та ураження цілей ударними безпілотними літальними апаратами - Сініцин, І.П.; Дорошенко, А.Ю.; Кирилов, І.І.; Омельяненко, Я.В.; Яценко, О.А. (Проблеми керування та інформатики, 2025)
Розглянуто підхід до розробки адаптивних програмних рішень щодо автоматизованого виявлення, класифікації та захоплення цілей ударними безпілотними літальними апаратами (БПЛА). The paper considers an approach to the development of adaptive software solutions for automated detection, classification, and target locking of strike unmanned aerial vehicles (UAVs).