Моделювання трансдермального розподілу ліків за допомогою розчинних мікроголок - Клюшин, Д.А.; Оноцький, В.В.; Бондар, О.С.; Ляшко, В.С. (Проблеми керування та інформатики, 2025)
У статті розглядається тривимірна модель, де мікроголки інтерпретуються як зосереджені речовини, інтенсивність яких залежить від розв’язку допоміжної задачі Коші. In our work, we propose a three-dimensional model, interpreting the microneedles as lumped sources, the intensity of which depends on the solution of additional Cauchy problems.