Властивості перемішування та ергодичності лінійних процесів у задачах математичного моделювання та статистичного аналізу випадкових сигналів - Фриз, М.Є.; Щербак, Л.М. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
Using a characteristic function method the mixing property and ergodicity of
strictly stationary linear random sequence driven by infinitely divisible process have
been proven.