Романський собор Середземномор’я як культурний палімпсест - Левченко, І. (Місто: історія, культура, суспільство, 2020)
Рецензія на збірку: Boto Varela, Gerardo, & Kroesen, Justin E. А. (Eds.). (2016). Romanesque Cathedrals in Mediterranean Europe: Architecture, Ritual and Urban Context. Architectura Medii Aevi 1. Turnhout, Belgium: Brepols.