Оцінка похибок перетворення хемілюмінесцентного сигналу та їх мінімізація - Ляпандра, А.С.; Притуляк, Я.Г.; Корж, Р.О. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
Іn the article the analysis of informing is conducted to the
chemiluminescent signal and the ways of its increase are set.