Рівняння блиску 60-см рефлектора за спостереженнями планет і їх супутників влітку 1990 p. - Майор, С.П. (Кинематика и физика небесных тел, 1993)
Визначені коефіцієнти рівняння регресії по прямому сходженню і схиленню із фотографічних спостережень Урана, Нептуна, деяких супутників цих планет та супутників Сатурна на горі Майданак (Узбекистан). Определены коэффициенты уравнения регрессии по прямому восхождению и склонению по фотографическим наблюдениям Урана, Нептуна, некоторых их спутников и спутников Сатурна на горе Майданак (Узбекистан). The coefficients of the regression equation in right ascension and declination have been estimated from photographic observations of Uranus, Neptune, several satellites of these planets, and satellites of Saturn at Mt Majdanak (Uzbekistan).