Проблема надпотужних магнітних полів в атмосфері Сонця - Лозицький, В.Г. (Кинематика и физика небесных тел, 1993)
Аналізуються старі і нові спостережні дані, які свідчать на користь існування на Сонці магнітних полів з потужністю більше 0.5 Тл. Анализируются старые и новые наблюдательные данные, которые свидетельствуют в пользу существования на Солнце магнитных полей с напряженностью свыше 0.5 Тл. Nlew and old observational data on the existence of magnetic fields over 0.5 T are analysed.