Особливості формування технологічного посередництва в Україні - Прантенко, Г. (Схід, 2009)
У статті на підставі аналізу поняття й сутності технологічного партнерства визначено
особливості формування мережі технологічного партнерства в Україні. Показано, що практичний досвід розвитку мережі трансферу технологій в інших країнах можна використати в
Україні при створенні аналогічної вітчизняної мережі трансферу технологій. Це обумовить
перехід на якісно інший рівень усього процесу комерціалізації нових технологій у країні. Here are defined the features of technological partnership network forming in Ukraine on basis of concept and
essence analysis of technological partnership. Other countries' practical experience of technology transfer networks
development is shown to be possible to use for creation of similar technology transfer network in Ukraine. It will
stipulate a further level transition of new technologies commercialize process in the country.