Церква Спаса на Берестові. Історія одного відкриття - Оленич, А. (Місто: історія, культура, суспільство, 2022)
Рецензія на книгу: Тараненко, С., упоряд. Церква Спаса на Берестові. Історія одного відкриття. Київ: Мистецтво, 2021.