Теоретичні аспекти процесу реструктуризації в умовах антикризового управління - Лащик, І. (Схід, 2009)
У статті розкрито сутність поняття "реструктуризація", окреслено чинники, які викликають необхідність реструктуризаційних змін, визначено цілі та види реструктуризації, а також запропоновано ряд перспективних напрямів та відповідних заходів її проведення. Essence of concept "restructuring" is exposed in the article, outlined factors which cause the necessity of
restrukturizaciynikh changes, certainly aims and types of restructuring, and also the row of perspective directions
and proper measures of its leadthrough is offered.