Світлій пам’яті заслуженого діяча науки і техніки України доктора економічних наук, професора Віри Іванівни Куценко (Вісник економічної науки України, 2025)
22 серпня 2025 р. пішла з життя доктор економічних наук, професор Віра Іванівна Куценко — одна з видатних українських учених, що започаткували дослідження соціальної сфери України як окремого об’єкта наукового аналізу.