Прогнозна оцінка надходжень доходів у бюджет пенсійного фонду України в Донецькій області до 2017 року - Білопольська, В.; Лобанова, М. (Схід, 2009)
У статті виконана прогнозна оцінка можливих надходжень доходів у бюджет Пенсійного
фонду України в Донецькій області до 2017 року. Проведене дослідження дозволяє зробити
висновок, що формування доходів і фінансування витрат на рівні бюджету Пенсійного фонду ґрунтується на використанні математичних моделей і статистичних методів, апробація
яких дає можливість здійснювати різноманітні розрахунки й науково обґрунтовувати можливі надходження в бюджет Пенсійного фонду, обирати стратегії формування страхових
внесків з метою підвищення стимулюючої функції бюджетних важелів. Model projections for revenue income in the budget of the Pension Fund of Ukraine in Donetsk region until 2017 is
developed on basis comprehensive system approach and it is realized approbation by the example of budget Pension
fund of the Ukraine in Donetsk region.