Принципи управління персоналом сільськогосподарських підприємств (на прикладі Луганської області) - Пархоменко, Н. (Схід, 2009)
У статті проаналізовано сучасний стан сільськогосподарського виробництва в Луганській
області та здійснена оцінка перспектив реформування управління персоналом на підприємствах АПК. Регресійним аналізом оцінено ступінь впливу деяких факторів на рентабельність персоналу. Рекомендується використання SWOT-аналізу для дослідження й формування раціонального управління персоналом підприємств АПК. Performed analysis of the current state of agriculture in the Luhansk region, evaluated the prospects for personnel
resources reforming for the agricultural enterprises. The degree of factors influencing on profitability of personnel is
appraised by the regressive analysis. SWOT-analysis is recommended for research and forming of agrarian enterprises
rational management of a personnel.