Rec.: Ранньомодерні міста в часи катастроф: Центрально-Східна Європа у порівняльній перспективі - Гуль, О. (Місто: історія, культура, суспільство, 2025)
Рецензія на книгу: Pre-modern Towns in the Times of Catastrophes: East Central Europe in a Comparative Perspective, Edited by Michaela Antonin Malanikova, Beata Możejko, Martin Nodl. New York, 2024.