Методи оцінки внутрішньогосподарського контролю в діяльності учасників ринку цінних паперів - Булкот, Г. (Схід, 2009)
У статті розглянуто методи оцінки внутрішньогосподарського контролю діяльності учас ників ринку цінних паперів. Досліджено метод одержання кількісної оцінки синергетичного ефекту системи внутрішньогосподарського контролю підприємства. Розроблено алгоритм вибору варіанта проекту системи внутрішньогосподарського контролю. Представлено блок- схему проходження процедур лістингу та делістингу на фондовій біржі, визначено їх пере ваги та недоліки. In this article the methods of estimation of internal control in economical activity of participants of securities market are described. The model of quantity estimation of synergetic effect of the sy stem of internal control in the company's activity is analyzed. The algorithm of choosing the alternative variant of the project of system of internal control is designed. T he bloc k-scheme of the listing and de-listing procedures at stock exchange are given. Also , advantages and drawbacks of listing are described.