Підходи до формування стратегії інноваційного розвитку регіону - Гладинець, Н. (Схід, 2009)
У статті розглянуто основні аспекти управління регіональним інноваційним розвитком у контексті державної інноваційної політики. Розроблено модель взаємодії учасників інноваційного процесу, покликану сприяти активізації інноваційної діяльності в регіоні. Запропоновано заходи, які сприятимуть вирішенню проблем інноваційного розвитку та забезпечать соціально-економічну ефективність розвитку регіону. The article deals with the basic aspects of management of regional innovative development in the context of state innovative policy. The model of interaction of members of the innovative process has been worked out which should promote the activization of innovative activity in the region. Measures that promote solving of the problem of innovative development and will ensure social and economic effectiveness of the regional development have been propose.