Інформаційні комп'ютерні технології: нові можливості для економіки - Кожухівська, Р. (Схід, 2009)
У статті розкрито поняття "інформаційна технологія", описані етапи розвитку і види інформаційних технологій. Розглядаються основні компоненти інформаційних технологій, перс- пективи їх використання на фірмах та у фінансовій сфері. Висвітлено проблеми та небезпеки для бізнесу, пов'язані з використанням інформаційних технологій. Описані інформаційні комп'ютерні технології в Україні, які працюють як на мікро-, мезо- (фірми, підприємства), так і на макроекономічному рівні (система національної безпеки та її складові, "Бюджет України", "Прогноз ВВП" тощо). In the article a concept is exposed "information technology", the types of technologies of information's are described. The stages of development of technologies of information's, prospect of their use are examined in a financial sphere. Problems and danger linked with the use of technologies of information's are reflected.