Управління фінансово-економічною підсистемою підприємства - Кравченко, М. (Схід, 2009)
Статтю присвячено актуальній проблемі управління необоротними та оборотними активами, власним і позиковим капіталом підприємства. У роботі розглянуто особливості управління фінансово-економічною підсистемою підприємства в умовах кризи, обґрунтовано
напрями підвищення ефективності управління ресурсами підприємства. The article deals with the topical problem of management of fixed and circulating assets, equity and loan capital of
an enterprise. T he article analyses the peculiarities of management of financial and economic sub-system of a n
enterprise in the conditions of the crisis, as well as it grounds the directions to increase the efficiency of enterprise
bud get management.