Східна літня школа у Варшаві - Стронський, Г.Й. (Український історичний журнал, 1993)
З 1 по 21 липня 1992 р. у столиці Польщі працювала Східна літня школа, організована Центром по вивченню (Студіум) національних проблем Східної Європи Варшавського університету для 30 молодих учених з країн Цен- трально-Східної Європи.