Республіканська науково-практична конференція «Ринок і проблеми гуманітарної підготовки економічних кадрів у вищій школі» - Базилевич, В.Д.; Язвінська, О.М. (Український історичний журнал, 1993)
22-24 вересня 1992 р. в столиці України відбулася республіканська науково-практична конференція «Ринок і проблеми гуманітарної підготовки економічних кадрів у вищій школі». Ініціаторами її проведення стали Міністерство освіти України та Міністерство зовнішньоекономічних зв'язків і торгівлі України, а безпосереднім організатором Київський торговельно-економічний інститут.