М. О. Багмет. Молодь і відродження національної самосвідомості - Федьков, І.І.; Шкварець, В.П. (Український історичний журнал, 1993)
Рецензія на видання: М. О. Багмет. Молодь і відродження національної самосвідомості. К.: ЛИБІДЬ, 1922.— 166 с.