Мої спомини про недавне минуле (1914–1918) (Продовження) - Дорошенко, Д. (Український історичний журнал, 1993)
Подорож до Могильова. Кінець Ставки. Свято проголошення Української Народної Республіки у Чернігові. Українізація війська та її фальшивий напрямок. Українське вільне козацтво.