Розробка маркетингового інструментарію просування банківських послуг - Коняхіна, Т.; Марина, А. (Схід, 2009)
У статті розглянуті тактичні засоби і прийоми просування послуг банку на ринок залежно від етапу життєвого циклу банківської послуги. Побудовано матрицю доцільності використання інструментів маркетингу на кожному з етапів життєвого циклу банківських послуг. Визначено маркетинговий інструментарій підвищення ефективності роботи банківської установи в сучасних умовах. The article considers tactical devices and means for bank services promotion on the market depending on stage of bank service life cycle. Matrix of appropriateness for usage of marketing instruments in each of the bank service life cycle was built. Marketing instruments for effectiveness increase of banking establishment services in contemporary surroundings were defined.