Втрати радянського генералітету в боях 1941–1944 pp. в Україні - Маслов, О.О. (Український історичний журнал, 1993)
Автор даного повідомлення ставив собі за мету на основі архівних дже- рел показати втрати, що їх зазнав радянський генералітет у ході воєнних дій на території України в 1941-1944 рр., розкриваючи цю трагічну тему як на конкретних прикладах, так і на цифровому, в тому числі узагальню- ючому, матеріалі.