Джерела нашої перемоги - Кучер, В.І. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія видання: Источники победы советского народа в Великой Отечественной войне, 1941-1945. Отв. ред. Г. А. Куманев. М.: Наука, 1985.- 312 с.