Науково-ідеологічна функція досліджень з проблеми інтернаціоналізації радянського способу життя - Хміль, І.С.; Майборода, О.М. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія видання: А. В. Орлов. Процессы интернационализации советского образа жизни (этносоциальные аспекты). Киев: Наук. думка, 1986.- 247 с., табл.