Про харківське підпілля (Із спогадів учасниці більшовицького підпілля в 1919 р.) - Янова, Р.М. (Український історичний журнал, 1988)
Мені, члену Комуністичної партії з січня 1919 р., хочеться розповісти ще про боротьбу більшовиків у ворожому тилу. Адже з багатьох спогадів виникає більш цілісне уявлення про одну з героїчних сторінок боротьби більшовицької партії за владу Рад.