Процедури побудови моделей координаційних стратегій прийняття рішень в ієрархічних техногенних системах з використанням експертних знань - Сікора, Л.С.; Малець, І.О.; Лиса, Н.К.; Міюшкович, Ю.Г. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
В статті розглянуто концепцію побудови моделі
координаційного управління в ієрархічній системі на основі процедури
узгодження цілей в цільовому просторі. В статье рассмотрена концепция построения модели
координационного управления в иерархической системе на основе процедуры
согласования целей в целевом пространстве. In the article conception of construction of co-ordinating case frame
is considered in the hierarchical system on the basis of procedure of concordance of
aims in having a special purpose space.