Спеціальний режим оподаткування фіксованим сільськогосподарським податком - Савка, В. (Схід, 2009)
У статті розглядаються позитивні та негативні аспекти запровадження спеціального режиму оподаткування фіксованим сільськогосподарським податком для аграрного сектора економіки, запропоновано основні напрями реформування такого режиму оподаткування. In the article examined positive and negative aspects of introduction of the dedicaded mode of taxation the fixed agricultural tax for agrarian to the sector of economy, basic directions of reformation of the dannogo mode of taxation are offered.