Наукова конференція в Одесі «Великий Жовтень і стратегія прискорення» - Губа, П.І. (Український історичний журнал, 1988)
Таку назву мала наукова конференція, організована Одеським обкомом і міськкомом Компартії України, міжобласною науково-методичною радою викладачів суспільних наук Одеського вузівського центру, політуправлінням Одеського військового округу та ОДУ ім. І. І. Мечникова.