Республіканська науково-теоретична конференція «Великий Жовтень і революційний процес в країнах Азії, Африки, і Латинської Америки» - Забарко, Б.М. (Український історичний журнал, 1988)
Республіканська науково-теоретична конференція, організована та проведена Міністерством вищої та середньої спеціальної освіти УРСР, Київським державним університетом ім. Т. Г. Шевченка, Інститутом соціальних та економічних проблем, зарубіжних країн (ІСЕПЗК) АН УРСР та Інститутом історії АН УРСР, відбулася B Києві 8-9 жовтня 1987 р. Крім науковців столиці України, в роботі наукового форуму взяли участь провідні вчені московського Інституту Африки АН СРСР Міністерства закордонних справ СРСР.