Нова книга з історії селянства Радянської Білорусії - Кульчицький, С.В.; Маковійчук, І.М. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія видання: М. П. Костюк. Трудовой вклад крестьянства в победу и упрочение социализма: На материалах БССР. - Минск: Наука и техника. — 1986. — 238 с.