Колективні органи управління колгоспами в реалізації Продовольчої програми - Стоян, П.К.; Панченко, П.П. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія видання: А. Ф. Чмыга. Советы колхозов: Роль в реализации Продовольственной программы. М.: Агропромиздат, 1986. - 86 с.