Читацька конференція «Українського історичного журналу» - Coca, П.П. (Український історичний журнал, 1993)
18 травня 1993 р. в Черкасах під час республіканських історичних читань «Українська козацька держава: витоки та шляхи історичного розвитку» відбулася читацька конференція «Українського історичного журналу».