Республіканська науково-практична конференція «150 років розвитку вітчизняної науки в Київському університеті» - Казьмирчук, Г.Д.; Силкін, А.В.; Тapaceнко, О.О. (Український історичний журнал, 1993)
20-21 жовтня 1992 р. в Київському університеті відбулася республіканська науково-практична конференція «150 років розвитку вітчизняної історичної науки в Київському університеті». В її роботі взяли участь понад 40 науковців Києва, Львова, Луцька, Вінниці, Чернігова, Харкова та інших міст України. .